EnglishItalianRomanian

ECHIPA BENATI

FABRICA BETESTI, HR

Structura bazei de productie Benati este situata in Localitatea Cristuru Secuiesc, Sat Betesti , jud. Harghita. Este organizata pe ramurile de flux de executie pentru linia de usi interioare si ferestre si usi exterior din lemn. Linia de finisare cu utilaje de ultima generatie asigura calitate inainte de toate. Lacuirea robotizata asigura un finisaj impecabil. Grija pentru calitate, acuratetea lucrarilor, promptitudinea si atentia la detalii sunt elemente cheie care guverneaza intregul proces de productie. Acestea sunt sustinute si garantate atat de utilajele de ultima generatie cat si de expertiza extinsa a echipei.

Loc. Cristuru Secuiesc – sat Betesti, nr.10, Harghita.
Telefon: 004  0266 217 502
Fax: 004 0266 242 670

ECHIPA SPECIALA SHOWROOM

Pentru ca intelegem unicitatea ta, am ales sa facem lucrurile diferit. In acest sens, din 2005, performeaza o echipa speciala de experti a caror misiune este aceea de a-ti oferi solutia optima astfel incat fiecare moment petrecut acasa sa fie nu doar o traire pozitiva, ci un adevarat rasfat al simturilor.
Noi nu livram doar produse.
Noi livram experiente. In showroomul nostru vei initia o experienta complexa vizuala, auditiva si chinestezica. Vei primi informatiile necesare, vei putea vizualiza, atinge, simti, testa gama de produse, vei obtine raspuns la intrebari si vei putea proiecta diverse solutii si scenarii, inclusiv antecalculatii de pret. Ascultam, comunicam, conceptualizam, dam forma dorintelor si posibilitatilor tale si in final iti oferim cheia spre ceea ce te defineste: solutii personalizate in functie de ideile, nevoile, obiceiurile, caracteristicile, personalitatea si bugetul tau.
Noi livram expertiza. In spatele solutiilor propuse stau competente, know-how, excelenta. Astfel incat experienta ta sa fie nu numai una frumoasa, ci si una ergonomica, functionala, optima, de calitate.
Noi livram timp sub forma de consultanta gratuita. Pentru ca timpul este moneda vietii tale pe care o pretuim si o respectam.
Noi livram armonie sub forma de solutii complete pentru casa ta. Pentru ca tu sa experimentezi frenezia partilor si miracolul intregului. Sa simti cum fericirea vine din lucruri marunte, simple dar inchegate. Din starea de bine pe care ti-o da confortul patului. Din culoarea si designul mobilierului care ti se reflecta in privire dimineata, cand mijesti ochii. Din usurinta cu care deschizi larg fereastra. Din placerea atingerii texturii lemnului usilor, cand plutesti dintr-o camera in alta. Din inaltimea la care te intinzi dupa ibricul de cafea. Din fosnetul sublim imprimat de pasii tai pe parchet. Din efortul pe care il faci sa urci sau sa cobori treptele spre terasa. Din siguranta cu care incui usa metalica a locuintei, din nerabdarea pe care o resimti de-a te intoarce acasa. Si, mai presus de toate, din zambetul ce-ti lumineaza chipul traind in armonie cu tine.

Te asteptam in Strada Reinvierii nr 3, sector 2, Bucuresti.
Telefon: +4 021 212 11 49 ; +4 0746 209 533 / 530 / 531
Fax: +4 021 212 11 48
E-mail: vanzari@benati.ro

reinv

Export

Baza productiei finite, este dedicata pietelor externe, cu departamentul de export pregatit pentru solicitarile partenerilor externi. Complexitatea tamplariei si multiplele caracteristici

Vanzarile Retail

Vanzarile directe (retail) se fac din magazinul de prezentare iar promovarea este facuta on-line (prezenta in majoritatea site-urilor de specialitate),

B2B

Vanzarile Bussines to Bussines se promoveaza intens prin prezenta Benati la expozitiile anuale EXPOCONSTRUCT, BIFE, etc  si la actiuni ale Asociatiei Producatorilor

Vazarile DYI

Vanzarile in DIY se promoveaza prin sustinerea financiara a campaniilor organizate de fiecare retailer in parte . Benati este prezent in majoritatea retelelor
1340
Clienti Multumiti
869
Usi Fabricate
566
Ferestre Fabricate
10
Ani de Experienta

CERTIFICARI

Powered by themekiller.com